tiistai 11. syyskuuta 2012

Tämän illan viimeinen päivitys

Käytiin vielä tänään siis ostamassa Amirille synttärilahja, xbox 360 ja pari peliä jumbosta ja gigantista. Samalla käytiin myös ostamassa Lidlistä jäätelöt ja suunnattiin kotiinpäin. Kuviakin ehdin ottamaan (tai muistin) matkalla kotiinpäin.











                                                    Adam sai pallon gigantista!


                                                    palloja!









Osa kuvista heilahtaneita, mutta minkäs teet kun yrität kuvata liikkeessä ollessa :D



Tämmöset pipot muuten ostin molemmille pojille perjantaina sirkusmarkkinoilta:




Ja tän päiväsestä ruoasta tuli tämän näköistä:





okei, näyttää epämääräseltä, mutta kännykällä otettu kuva hämää vähän. Oikeasti näyttää paremmalta, maistuu ihanalta!<3 Vaikka itse sanonkin ;)



Ennen nukkumaanmenoa Adam pääsi kunnon vaahtokylpyyn, ja ai hitsinpimpulat mikä huuto tuli ku piti lähteä pois.....








Ja siis hupsis, tässä vielä kuva siitä xboksista ja ja ja.. vielä kuvia tietenkin mun toisesta rakkaasta pojasta, Jamalista...









Ja tekipä muuten Adam taas temput... Nous sohvan käsinojalle, ja kurkotteli heliumpalloa joka oli katonrajassa, ja KOPS, naama suoraan lattiaan. Lens siis yli aidan ja hetken kuluttua ylähuuli näytti tältä: 






Ei onneks pahasti turvonnut, mutta huomaa kyllä että vähän otti osumaa..Samoin otsassa aika iso punanen pamauksen jälki, jota tähän kuvaan ei saatu.


Pesun jälkeen Adamille iltapala, hampienpesu ja nukkumaan.
Nykyään Adam ei kamalasti vastustele kun pestään hampaita, mutta siihen vaaditaan vanhepien kärsivällisyyttä ja mielukuvitusta..aina saa olla laulamassa jotain laulua..tai kertomassa jotain satua, jossa hammaspeikot hyppäävät lapsen suuhun ja purevat hampaisiin reikiä. Ennen hammaspesut oli erittäin vaikeaa, kun Adam kiljui, repi, huusi, raivosi, puristi suunsa kiinni ja potki. Nykyään sitäkin taitoa ollaan karkoitettu, koska Adam on huomannut, että ne hampaat pestään joka tapauksessa, hyvällä tai pahalla.

En mä Adamia väkisin sillai pidä kiinni ku harjataan, mutta paikoillaan kuitenkin, ettei vahingossa harja mee kurkkuun tai ettei Adam satuta itseään tai meitä pesijöitä...
Hyväksi konstiksi oon myös todennut sen, että Adam pesee samaan aikaan mun hampaita mun harjalla, joka sitten tuntuukin mukavalta kun tökkii mua tonne kitalakeen ja kurkkuun :D Ehkä meilläkin tästä harjaamisesta joskus tulee oikein hyvä ja mieliunen juttu.

Onko teillä yhtä taistelua hampaiden pesun kanssa ja miten olette saaneet pestyä uhmiksenne hampaat?


Nyt istun koneella, kirjoitan tätä perhanan blogia, johon en enää jaksa aiheita keksiä.
Amir istuu sohvalla ja ylläri vaan, pelaa uutta xboxiaan. Kämppä pimeänä, vain tietokoneen ja tv:n valo auttaa mua löytämään tieni suihkuun ja nukkumaan. Veikkaisin, että tuo pelaaminen jatkuu aamuyöhön asti (ellen siis vihellä peliä poikki) Aamulla kuitenkin pitäis herran jaksaa nousta töihin.

Mitäpä tässä muuta..voisin jaaritella niitänäitä vaikka kuinka ja paljon, mutta ehkä viisainta on mennä sinne suihkuun ja nukkumaan. Huomenna kirjoitan taas uusia juttuja, ja ehkä vähemmän uusia. Huomiseen! Öitä!<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti