keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Paistaa se aurinko risukasaankin

JES!!! Vihdoin, vihdoin oon saanu sen mitä halusin: mokoma suhteiden rikkoja on lähtenyt meidän elämästä. Amir oli suuttunu sille, ku se oli menny puhuu mulle kuvakkeessa amirin seläntakana kaikkee, et "älä kerro amirille et puhun sulle ku se kiels puhumasta" noh, mähä kerroin..Tosin, ei ollu tarkotus tehä niin, mut ku amir kysy multa, että mitä ollaan puhuttu, niin en nähny hyvää syytä valehdellakkaan.

Ollaan vihdoin hyvässä sopusoinnussa amirin kanssa *kop kop* ja meillä menee melko hyvin. Oltiin tossa eilen amirin vanhemmilla yökylässä, ja tultiin siis tänään kotiin. Kirppisreissulla tänään löyty Vilan farkut, joista en ottanu kuvaa, mutta siis perus tummansiniset pöksyt. Ja... ihania suitsukkeita. sit viel Jamalille yöpuku. Näistäkään ei oo kuvia :(

Kävin myös amirin äidin ja lasten kans cittarissa ruokaostoksilla, ja vietiin amirille evästä töihin.
Mulla on niin hyvä mieli nyt. Tuntuu ku solmut ois auennu sen muikkelin takia :) Se jätti meidät rauhaan! Ainakin toistaiseksi. Tänään ei kuulemma sanonut amirille edes "moi". Amir vaan oli kattonut sitä murhaavasti. Hyvä niin ;) !! Innosta pinkeänä mä sitte päätin siivota amirin vanhemmilla, kun porukka veti päikkäreitä, ja amir pelas tietokoneella. Olohuone kondikseen, samoin meidän huone (: Amirin äiti oli hämmästyksestä iloinen kun sain niin hyvää jälkeä kuulemma. " Mitä täällä on tapahtunut? Ihan ku uus kämppä!" Noin se sano :)

Huomenna mulla on taas tavallista tavallisempi arkipäivä, kun amir menee 9:00 töihin ja mä jään muksujen kans kotiin. Vesisateet viimepäivinä ei oo houkutellu meitä ulos. Tosin Adam tykkäs olla isovanhempien takapihalla, vaikka pientä sateenpoikastakin tais olla ilmassa. Noh, kumpparit ja lämmin takki päällä, ja kyllä kelpaa! :)







Perjantaina...Sillon räjähtää! Mun ja Jennan ns. viimeinen yhteinen ilta. Jennalla alkaa viikonlopputyöt, ja seuraavan kerran päästään toistemme seuraan vasta ties millo :( No mut...Perjantaina tosiaan aijotaan ottaa ilo irti :) Ilta lähtee käyntiin Jennalla mansikkaskumpalla, ja ilta jatkuu siitä jossain Keravalla luultavasti. Tuskin me koko iltaa Jennalla ollaan. Mut keravalla kuitenki jokatapauksessa (: 


Vaikka viimeyöt ollaan jouduttu heräämään ihan liian paljon Jamalin ja Adamin takia, niin mieli on kuitenkin hyvä. Johtunee myös varmaan äskeisestä tunninmittaisesta suihkusta, jonka päätin ottaa rentoutumismielessä silläaikaa, kun amir kattoo kummeleita (ja kummelit on turha ohjelma!!!!) Oli ihana vaan rentoutua suihkussa. Ei mikään kiire mihinkään. Lapset nukkuu. Pestyäni itseni mahdollisimman tarkasti (kerrankin), olo oli ihana. Raikas ja puhdas. Iltapalaa ei tee mieli. Johtunee ennen suihkua syömistämme mustekalarenkaista, rasvasista sellaisista. Kallista herkkua.


Onko teillä ideoita huomiselle päivälle? Mitä voisin tehdä jos sataa? Entä jos aurinko paistaa? :)


Loppuun vielä muutama kuva itsestäni tietysti!!!!!!!!








Rentouttavaa illanjatkoa!

<3:lla Johanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti