tiistai 11. syyskuuta 2012

Keskiviikko 12.9.2012

"Byäääääääää byäääääää vavavavava...ä ä ä ä." kuuluu pinnasängystä tänäaamuna kun herään.
Jamal on herännyt 07.35. Adam taas jo 4, kun kömpi viereen nukkumaan..Mikähän rutiini siitäkin on tullut meille jokaikinen aamuyö...

Amir lähtee töihin puoli kahdeksan ja olettaisin, että kun 6h päiviä sillä on, niin pääsee kahdelta...
Tekstasin vielä perään, että "tänään on siivouspäivä, monelta pääset?" vastaus kuului hetken päästä:" klo 15"
Tekstasin takaisin ja kysyin eiikö pitäis kahdelta päästä..vastaus tuli:" eikun pääsenkin klo 16, joudun korvaamaan sen yhenpäivän poissaolot!" Joudun siis olla kotona yksin lasten kanssa 8h, jippii..

Seuraavaksi syötin Jamalille riisivelliä ja vaihdoin vaipan, jonka jälkeen oli helppo hymyillä :)









Adam ei ollut niin iloinen, koska oli hänen mielestään epäreilua kun veikka pääsi kuvattavaksi, mutta hän ei.
Olis Adam päässyt, mutta ei halunnut, että otan veikasta kuvia ollenkaan!







Ihanan näköstä täällä slummiahjossa tänäaamuna. Pakko oli vähän kuvata maisemaa, ja itseänikin, miten hirveen pirteen näkönen oon ku oon valvonu iltasin aina liian myöhään, ja joutunu sit herää joskus 4 aikaa aamulla siihen et Adam kömpii vieree, jonka jälkeen en nuku loppuun sitä mitä voisin, kun en vaan saa enää unta.









Oon muuten tositosi yllättynyt siitä, että Amir tuli ihmisten aikaan nukkumaan eilen illalla! Sammutettuani koneen, en enää jaksanut käydä suihkussa vaan menin suoraan nukkumaan. Sanoin Amirille vielä, että älä sit valita aamulla kun et jaksa nousta jos meinaat pelata sinne 3-4 asti aamulla. No mä kun menin siinä 22.00 aikaa nukkumaan, nii amir tais tulla siinä 22.45, eli ei se ollutkaan siel pelimaailmoissaan niin kauan.


Tuun kirjottelee viel lisää myöhemmin, mut nyt on pakko mennä vaihtaa Adamin vaippa, sekä kattoo miten tuol pinniksessä jaksellaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti