tiistai 11. syyskuuta 2012

Huomenta

Eilinen päivä oli ja meni. Mukavasti. Käytiin treffaamassa yhtä kaveria lasten kanssa tossa keskustassa, ja kaverin lapsikin oli aivan ihana!!<3 Kuvia ei tajuttu ottaa, mutta ehkä ens kerralla.

Tämä aamu alkoi normaalisti. Tosin heräilin pitkin aamuyötä ikäänkuin ei väsyttäisi ollenkaan, vaikka väsytti. Yleensä en kyllä heräile katsomaan vauvaa, että nukkuuko mahallaan (paitsi kun oli ihan pieni) ja että onko kaikki ok, mutta viime yönä tein sitä useampaan otteeseen.  Adam tuli viereen nukkumaan joskus about 4-5 aikoihin.

07.00 soi Amirin kello, töihin päin. Ei jaksanut nousta. Enkä ihmettele, kipeänä ei oikein välttämättä nappaa mikään. Puoli 8 olis lähtö, ja aloin jo 07.25 epäillä ettei tuo tuosta nouse koko päivänä...Toisin kävi. Nousi melkein heti, kun kello pärähti uudelleen soimaan vähän ennen puolta. Nyt siis Amir töissä, minä koneella, Adam katsoo tv:stä Nalle Puh & Möhköfantti <3 ja Jamal toivonmukaan vetää sikeitä, kun kiukutteli äsken sen verran et tais väsyttää.. kohta pakko mennä katsomaan nukkuuko vai miks on niin hiljasta...oon ehkä vähän tyhmä, ja ajttelen aina pahinta. Hetki.


...Nukkuu.

Miks aina mietin pahinta? Nytki jotenki tuli ekana mieleen, et mitä jos Jamal ei hengitä?
Huoh. Puhuttiin muuten just eilen kaverin kanssa siitä, että kun ollaan itse semmosia et nalkutetaan lasten isille "turhista" asioista. Ei kyllä turhista periaatteessa......Siis siitä vaan, että kun ne tekee asiat aivan eritavalla kun me ne tehtäis. Esimerkkinä vaikka pyykinpesu.
Ripustavat vaatteet kuivumaan ihan miten sattuu. Lopputulos: Vaatteet roikkumassa ties missä kaappien sohvien, ovien, hellan, vaunujen yms päällä, ja kaikenlisäksi aivan rytyssä :D

Tai ruoanlaitto. Itse aina kiellän liiallisen mausteiden käytön. En tykkää. Ja sit aina kauheen vahvaa ruokaa saan nenän eteen kiellosta huolimatta...No sitä se on.

Ärsyttääkö teitä kun puolisonne tekee asiat eritavalla kuin te?

Tänään taas keskustaan päin. Adamin kummitäti Jenna lupas tarjota kaakaot :)

Tänään voisin tehdä mun yhtä lempiruokaa..Kanan hunajamarinoituja fileesuikaleita ja riisiä, sekä currykastiketta :p Kannattaa OIKEESTI muuten maistaa tota Pirkan itämaista riisisekoitusta..Siinä tarvii vaan heittää riisipussit kiehuvaan vteen ja ei mee kauaakaan kun riisi on valmis, lisää vaan suola. Sika hyvää! 

Nyt taitaa Jamalilla olla vellitime, eli pakko mennä lämmittää pullo, ettei saa raivoa niskaansa :D Lopussa vielä muutama kuva tältä aamulta (;










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti