sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Täällä taas!

Rakkaat lukijat, olen taas täällä. Nettiaikaa hankittu ja paljon kerrottavaa on.

En tiedä yhtään mistä alottaisin, mutta siis menoa ja meininkiä on riittänyt.

Adam on jo iso poika. Tajusin sen pari viikkoa sitten kun oikein juteltiin Adamin kanssa kunnon keskustelu. En muista mitä puhuttiin, mutta iso poika se on, kun osaa jo niiin hienosti kertoa ja puhua! Monet kehuukin Adamia, miten hyvin osaa jo puhua :)
Kuivaksi ei olla päästy, koska pottatouhut ei meidän Aatua kiinnosta sitten ollenkaan. Tuntuu että kaikkien muiden muksut jo ovat kuivaksi oppineet, ei meidän Adam vaan...
On se vähän äiditä ja isästäkin kiinni. Mulla ei oikeen oo tota reippautta niin paljoa, että jaksaisin ton uhmiksen kanssa alkaa tappelemaan, ja suorastaan lahjomaan sitä potalle.
Itseasiassa Adam ei edes oikein vielä ymmärrä, että voisi saada palkkion potalla käynnistä. Palkkio pitäisi saada ensin. Jostain nettisivulta luin, että ei kannata stressata sitä pottailua, koska varmasti joskus oppivat! Ja jos ei nyt 2-vuotiaana kiinnosta, niin 3-vuotiaana uudestaan...Musta vaan tuntuu et mitä aikasemmin sen rumban alottais IHAN TOSISSAAN, niin sen helpommaks kaikki kävis. Vaipatkin maksaa!

Jamal Emil Juhani. Meidän pojan nimi. Ei olla pidetty ristiäisiä. Enkä edes tiedä pidetäänkö... Haluisin kovasti, mut kelatkaa nyt millanen työ siin periaattees on, jos sitä yksin alan järkkää...Tuntuu et kaikki taakka on mun harteilla...

Oon miettiny. Lähinnä kaikkea maan ja taivaan väliltä. Miks oon tässä jamassa ku oon, ja miks mulla on lapsia (siis hyvä että on!!)..miks asu täällä jumalan selän takana...miks miks miks... miten miten miten....... millon millon millon...Mun pieni (kohta 4kk) ikänen kuopus, kasvaa LIIAN äkkiä. Nyt kerron erikseen mun isoista pienistä pojista.

Adam:

2-vuotias uhmakas pojankloppi. Käyttää edelleen tuttia, mutta harvoin.
Hän osaa: 

- Syödä itse haarukalla ja lusikalla
- Juoda mukista, lasista, yms..
- Riisua ja osittain myös pukea vaatteet
- Syödä lautasen tyhjäksi ja kiittää.
- Pyytää anteeksi
- Siivota oma huone
- Suukotella ja silittää, kun äidillä on huono päivä
- Auttaa äitiä antamalla veikalle tuttia, kun se itkee.
- Pyytää, jos haluaa jotain
- Kertoa jos on asiaa
- Käydä potalla jos huvittaa
- Kertoa jos pissa tulee, tai kakka (aina ei tosin..)
- Hajottaa dvd-soittimet
- Paljon muuta!

Adam myös juo edelleenkin pullosta, mutta ei nykyään usein.. Ainoastaa hiostavina iltoina ottaa pullon sänkyyn, kun meillä on aina niin kuuma, että vesipulloa tarvitaan yölläkin!

En ala tosiaankaan luettelemaan mitä sanoja ja lauseita tulee, mutta siis kaiken sanoo perässä, ja yrittää lausua oikein. Lauseita tulee jo ihan mukavasti, 3 sanaisia lauseita.








Jamal:

Pian 4kk täyttävä nuorimmaiseni. Rakastaa äidin laulua.

Hän osaa:

- Kääntyä selältä vatsalleen, ja joskus jopa takaisin selälleen.
- Nauraa ääneen
- Maistella soseita
- Tehdä ne kauan odotetut kakat juuri silloin kun on saatu miljona vaatetta päälle uloslähdön takia.
- Karjuta, jos asiat ei mee niikun kuuluu!
- Ja auta armias jos ruoka ei oo nenän eessä sillä sekunnilla ku nälkä iskee..







Tänään on tarkotus nähdä yks kaveri, kun ei olla moneen moneen vuoteen nähty.
Ihanaa, äippäseuraa!

Käytiin muuten tossa viikonloppuna myös Keravan sirkusmarkkinoilla, ja tivolissa!















Adam nautti. Rakasti ylipaljon kaikkia noita laitteita! Hattaraakin maistettiin!<3

Nyt menen haukkaamaan jotain aamiaista ja Jamalillekkin ÄKKIÄ vellit naamaan, ennenkun se saa hirveät raivarit.. Adam meni jo nyt nukkumaan, kun heräs niiiin aikasin (4-5 aikaa..) Nyt siis tosi väsynyt, ja pitäähän sitä jaksaa puistossakin leikkiä! :)

Huomiseen, tai iltaan :)


2 kommenttia:

  1. Ei niissä ristiäisissä ole niin paljon tekemistä jos vain oikeesti orjentoituu niitten järjestelemisissä. Eihän ne tarvitse olla edes isomuotoiset, vain isovanhemmat ja kummit suunnillee? :-)

    Hauskaa päivä teille!

    VastaaPoista
  2. jep..tottahan se on, ut kun mä vaan jotenkin aina stressaannun pienistäkin asioista, vaikka loppupeleissä ei noi ristiäiset mun maailmaa kaada... :D

    VastaaPoista