maanantai 2. joulukuuta 2013

Lukijat!

Tiedän että musta ei oo kuulunu taas pitkään aikaan mitään, mutta se johtuu siitä, että mulla ei oo ollu mielenkiintoa, jaksamista tai edes pystymistä kirjottaa tänne mitään. Viimeajat on ollu todella rankkoja mulle henkisesti. Niistä suurimmista asioista en täällä puhu. Tärkeimmät ihmiset niistä tietää.

Pojat asuu tällähetkellä Keravalla Amirin vanhemmilla, koska se oli paras vaihtoehto, kun itse olin niin loppuun palanut. Amir ollut kavereiden kanssa juhlimassa about kokoajan, ja nähnyt lapsia satunnaisesti sillointällöin. Mä asun Espoossa Tomin kanssa ja tässä välissä ollaan ehditty jo eroamaankin..kuukaudeksi about....Nyt kuitenkin meijän parisuhde on parhaimmillaan, vaikka pieniä riitoja tuleekin aina välillä. 

Pojat muuttaa meille tänne Espooseen ensi perjantaina pysyvästi. Maistraatista tuli Amirille lupalappu, että hyväksyykö se tälläsen muutoksen, että pojat tosiaan tulee tänne asumaan. JA hyväksyhän se.

Tosi paljon kyllä pelottaa, et miten arki lähtee käyntiin, koska meitä on sit 4 henkilöä yksiössä!!!
Pakko olis saada kolmio jostain...No toivotaan todella et onnistutaa saamaa.. Ei muuta täl kertaa.. Koitan muistaa kirjotella :D










heipsuuuuuuu<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti