tiistai 10. syyskuuta 2013

Täällä puhuu perheen toiseksi pienin!

Moikka, täällä Adam!

Tänään tultiin veikan kanssa äitin luokse. Keskiviikkona iskä tulee taas hakemaan meidät toiseen kotiin.  Meillä on siis veljeni Jamalin kanssa kaksi kotia: Äidin koti ja isin koti.

Tänään ollaan ehditty tehdä vaikka mitä! Tultiin tänne 12 aikaan aamupäivällä ja nyt kello näyttää puolta neljää. Syötiin makaroonilaatikkoa, jonka jälkeen saatiin veikan kanssa puoliksi syödä lauantai-karkkipussi! Äiti ei kovin usein anna meille karkkia, mutta aina kun ollaan äitillä käymässä, niin äiti ei voi olla hemmottelematta meitä! 

Äiti stailasi myös mun tukan! Nyt mulla on sivuilta siili, joissa kuviot. Niskasta otsalle asti tosi magee irokeesi, jonka äiti laittoi pystyyn! Otsatukkaa jätettiin pidemmäksi myös, jotta äiti sai laitettua sen sivulle nätisti!  Veikan tukkaa äiti ei uskalla vielä leikata.

Äiti on ollut ahkera, kun se on tiskannut, laittanut ruokaa, siivonnut mm. imuroinut, pyyhkinyt pölyjä yms, mutta nyt asunto näyttää pelottavasti siltä, että sama työ olisi edessä, mutta vain kahta kauheampana. Ei se mitään! Mun äiti on superäiti, ja jaksaa varmasti siivota, vaikka koko yön!


Meillä menee muutenkin yleisestiottaen ihan kivasti. Äiti kyllä ikävöi meitä kokoajan kun ollaan isin luona ja niin mekin veikan kanssa ikävöidään äitiä. Isi ja äiti ei vaan voi enää asua saman katon alla, koska niillä on erilainen elämänkatsomus ja periaatteet. Äitillä on nyt ollut jo puolivuotta toinen mies, Tomi. Tomi on tosi kiva, ja välillä mietin että tuleekohan isillä pahamieli, kun toinen mies on vienyt sen paikan. Totuushan on kuitenkin se, että mulla ja mun veljellä on ja tulee olemaan vain yksi isä, ja se on Amir. Tomi kuuluu silti meidän elämään, koska äiti on valinnut sen elämänkumppanikseen ja ne rakastaa toisiaan..Äiti ei tosin rakasta Tomia niin paljon kun meitä, mutta se on ymmärrettävää. Äidin rakkautta ei voita mikään!<3

Nyt kerron vähän meidän arjesta:

Mä ja veikka, asutaan siis periaatteessa isin luona, mutta jotta äitillä olisi parempi mieli, niin oikeastaan meillä on kaksi kotia. Äiti on töissä Kampissa, Tennispalatsin hesessä ja isi ei käy töissä ollenkaan, vaikka äiti on koittanut kaikin tavoin saada isiin järkeä. Isin arki menee kavereiden kanssa hengaillen, ja juoden pahaa aikuisten juomaa. Siihen juomaan ei lapset saa ikinä koskea, äiti sanoi niin! Aina kun isi on poissa, niin meidän isovanhemmat on meidän kanssa. Äitin luona me ei oikeen voida vielä asua kokonaan, koska äitin pitää hankkia isompi asunto, jonka jälkeen meidän muutto äitille olisi mahdollista. Vapaa-ajalla äiti siivoaa kotia, istuu tietokoneella ja soittaa ikävä-puheluita meille. Äiti ei usein juo pahaa aikuisten juomaa, mutta joskus pari siideriä on ihan ok.

Äitillä ja Tomilla menee hyvin. Joskus ne riitelee, mutta viidessä minuutissa sekin riita on menneen talven lumia.

Mun äitiä vähän ahdistaa se, millaisen kuvan muut ihmiset saavat meidän elämästä. Haluaisin kertoa kaikille, että meillä menee todella kivasti, ja me ollaan jo veikan kanssa lähes täydellisesti totuttu elämään kahdessa kodissa. Meillä on iso tukiverkosto ja äiti ja isi rakastaa meitä tosi paljon, niinkuin ennenkin, vaikka ne ei enää yhdessä olekkaan. Äiti sanoi, että joskus äidit ja isit eroavat, koska ne ei vaan tuu toimeen keskenään. Se on vähän sama kun yrittäis tehdä palapeliä, monimutkaista.

Nyt mun on pakko mennä halimaan äitiä ja kertomaan kuinka paljon mä sitä rakastankaan!<3

Rakkaudella: Adam 3v. <3







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti