perjantai 21. joulukuuta 2012

Tänäistä :)

Tänään on ollut ihan perusmukava päivä :) Punaa saatiin poskiin koko poppoo kun käytiin kaupassa ym :) Ensimmäinen yö koiruuden kanssa ...Ihana. Kertakaikkiaan. Kauhistelin vähän, et mitähän se saa aikaseks yksin olkkarissa, kun ei päästetä meidän makkariin sitä öisin. Noh..Aamulla oli kaikki kuten pitikin. Ei yhtiäkään jätöksiä missään, kaikki tavarat, vaatteet ja muukin oli edelleen ehjänä ja siellä missä kuuluukin :) Koira on siis kotiutunut hyvin, ja osaa käyttäytyä :) Pentuhan se vielä on.. 5kk :) Riehuminen ja meidän sanojen mukaan " hullut sekoamiskohtaukset" tapahtuvat yleensä illalla ja aamulla taas kova meno päällä. Päivisin käyttäytyy rauhallisesti. En muista kerroinko jo, että koiran nimi on "Lumi".. Kaipa mä sen mainitsin sen viimeks siinä ONNISTUNEESSA videopostauksessa (jippii) Mut tosiaan, tämmönen on meidän uus perheenjäsen :)





En tajuu miks nois kuvissa Lumi näyttää jotenki..Aikuiselta koiralta? Ja jotenki lihavalta :D Oikeesti toi on tositosi siro ja pienikokonen...Ja todellakin ihan pennun näkönen.. Kuvat valehtelee.

Noh noh..Nyt kerron päivästämme aamusta alkaen, kun tulihan tossa nyt jo kerrottua eilisestä vähän :)

Tänäaamuna heräsin/havahduin Jamalin jokelteluun. Katsoin puoliunessa kännykkäni kelloa, joka sijaitsi tyynyni alla (niinkun aina!) 08:32. Pamahdin ylös punkasta, ja kirosin mielessäni, että varmasti nyt on jätökset ympäri olkkaria kun vasta nyt heräsin, enkä vielä ole ulos päässyt viemään...Noh niinkuin jo mainitsin aikaisemmin, jätköksiä ei ollut missään, ja kaikki oli ennallaan :)Annoin Lumille ruoan, josta se vain vähän naukkaili.. Laitoin Adamille aamupalaksi muroja ja kaakaota, jonka jälkeen puin nopeasti päälleni ja lähdettiin Lumin (Lumen?) kanssa ulos!

Jamalilla ei ollut niin kiire saada aamiaista, joten jäi juttelemaan nukkuvalle isimiehelle :) (Amir)

Sisään päästyämme Lämmitin Jamalille maitoa ja annoin aprikoosiunelma-soseen :) Vaihdoin vaipat ja siinä pojat sit leikkivät hetkisen :)

Keitin kahvit Amirille (varmin tapa saada se ylös sängystä) ja pian tulikin puhelu Amirin äidiltä että:"keittäkää kahvit, olen tulossa!" Uudet kahvit kehiin, kun entinen oli jo seisonut pannussa jonkin aikaa. Sitten se Amirin äiti tuli, juotiin (siis he joivat, minä en !!) kahvit, puettiin lapsukaisille päälle ja Amir käytti Lumin vielä kerran pissalla ja lähdettiin kauppaan. Keravan cittarissa käytiin, ja ekana mentiin seppälään, joka siis sijaitsee cittarin sisällä (ehkä tiesitkin jo?) Yritin löytää jotain kivaa, kun niiiiin halvat hinnat oli..Kiertelin ja kaartelin seppälän varmaan 6 kertaa joka nurkan, mutta mitään en löytänyt!

Seppäläkierroksian jälkeen mentiin ruokaostoksille ja päätin ostaa Lumille valjaat! Se vanha kälynen panta näytti siltä, ettei se kauaa kestä...

Kotiin tullessamme purattiin ostoksen, riisuttiin lapset ja Adamille dvd pyörimään ja jotain välipalaa...Jamal syötettiin ja vietiin sänkyyn. Aloitettiin ihanan kinkku-juusto-salaatin valmistus, jossa ei kestänyt kuin vajaa puolituntia! Ja sitä salaattia tosiaan tehtiin 10 litran kattilaan :D

Sitä siinä sitten syötiin, vietiin koira ulos ja vaan chillattiin. Lapset leikkivät, söivät ja vaipatki vaihdettiin..Sitten katsottiin salkkarit ja mentiin pesuille, jonka jälkeen nukkumaan. Siis Adam ja Jamal meni.

Nyt odottelen 21:00 alkavaksi leffaa nimeltä 2012.. Taitaa muuten olla aika hyvä lehva, luulen niin.

"Leffahetkesi herkullistaa, fanipala" (vai miten se mainos meni?) ja niin se herkullistaakin, koska meillä odottaa kaapissa kahdensuklaan fanipalapussi + limua + karkkia :D Äsken just tulin koiran kanssa toiseks viimeseltä lenkiltä..Ainiin, pesin koiruuden myös tänään. Pakko oli saada paremmalle tuoksuva turkki, kun se mummon tuoksu jolla tuo oli ennen meille tuloa.. yöh!

Kello näyttää 20:55, joten pakko mennä! Yritän saada uuden v.postauksen taas tässä joku päivä, koska sain sen näköjään toimimaan! Kattokaahan tekin se leffa :)

Huomiseen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti