sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Huomenna onpi jouluaatto :)

Parasta joulussa on se, kun näkee lasten kirkkaat silmät, kun ne repii lahjapakettejaan auki! Siis se on parasta!!!<3 Toiseksi paras asia joulussa on ruoka. Tunnelmaa ei oikeen tänä jouluna ole, en tiedä miksi. Mutta oikeesti, rakastan sitä iloa kun lapset avaavat lahjat (; Varsinki ku tietää, että lahja on lapselle mieluinen :)

Meille, tai siis Amirin vanhemmille tulee joulupukki. Joulupukkina toimii Amirin isä.. Mä oon vaan satavarma, että Adam tunnistaa kuka siel asun takana oikeesti on... Noh, pakko yrittää (:

Paras jouluruoka...Kinkku. Kraavilohi...hmm..Porkkanalaatikko.
Laatikoista en oikeen tykkää, mutta porkkanalaatikko on just ja just syötävää. Ennen pidin rosollista, mutta en enää. Sitä tuskin on tänäjouluna, kun ei viimejoulunakaan näkynyt pöydässä.

Nyt on 700g jauheliha paistumassa italianpataa varten.. Vähän myöhäselle menee tää ruokailu, mutta ei vaan oo ehtiny tekee mitään..Leipää ollaan äkkiä naposteltu, jos nälkä yllätti.
Nythän on Adamin nukkumaanmenoaika, mutta ruoka ensin. 

Haettiin tänään tosta meidän parkkipaikalta lahjat, jotka mun veljen perhe toi.. Lahjoja oli mukana myös äidiltä :)

Meillä ei syödä aamulla riisipuuroa, vaikka sitä toivoinkin. Luotin siihen, että Adam saa riisipuuron Amirin vanhemmilla, niinkuin sovittiin alunperin, mutta nyt tulikin ilmi, että lähdetään sinne vasta huomenna (tänään piti lähteä) ja kyyti tulee vasta kun aamupala on jo syöty..Eli paahtoleipää ja kaakaota... Meillä ei ole riisipuurotarvikkeita,e ikä meidän poika oikeen sitä syökkään..Kunhan oisin halunnu kokeilla ja ihan perinteiden vuoksikin...

Tänään ollaan vaan makoiltu, otettu kuvia, lenkitetty ja leikitetty koiraa, istuttu koneella, katseltu tv:tä ja oltu vaan.. Pakko yrittää mennä aikasin nukkumaan, että jaksaa huomenna. Tosin tuskinpa uni tulee, kun parin tunnin päikkärit otin tänään tos iltapäivällä.


Nyt muutama kuva, ja takas lieden äärelle. Illalla EHKÄ muutama sananen :)























lisää tulee... :D















Loppuun vielä koiravauva Lumi:











Ja pari viimesintä kuvaa.. TURHIA:





Jos en tuu takas enää tänää, niin toivon kaikille oikein ihanaa Joulua meidän perheeltä <3

2 kommenttia:

  1. Tykkään tosi paljon lukee tätä, oon lukenut jokaisen postauksen :). Sulla on niin älyttömän kauniit lapset! tai komeat :). muistan ku Adamin näin ekaa kertaa niin sen söpöys oli jotain niin vangitsevaa :D

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos !! <3 Juu mun pojat on ihania! <3 Jatka vaan lukemista, mä koitan jaksaa ja muistaa ja ehtii yms tehdä näitä useemmin, kunha vaan saan taas netin toimimaan :)

    VastaaPoista