tiistai 4. joulukuuta 2012

Tämän päivän uutiset

Tänään ei ole ollut mitenkään erikoinen päivä... Saatiin me kuitenkin vieraita :) Nimittäin Adamin eno, eli minun veljeni + hänen perheensä tuli kylään :) Lapsilla oli kivaa yhdessä! "Niia-serkku" tuli Adamin kanssa leikkimään, ja kun ovat niin samanikäisiä, niin samat jutut kiinnostivat, vaikka eri sukupuolta ovatkin :) Syötiin herkkuja, kuunneltiin joululauluja, ja räpsittiin kuvia (: Osa kuvista epäonnistui, mutta monet kuvat onnistuivat ihan hyvin (: 

Jamal oli aluksi niiin vierastavaa poikaa että..Mutta hetken päästä jo nautti saamastaan huomiosta !(:
Adamia jäi vähän harmittamaan, kun piti hyvästellä serkkutyttö, mutta ymmärsi kuitenkin, että tytön piti lähteä omaan kotiin jatkamaan iltapuuhiansa. Adam olisi ollut lähdössä oitis mukaan.

















Pikkusen taas kuvia.. Toivottavasti jaksatte katella :DD


Mun mielestä yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.. eiks je? 

Joo en saa nyt otettua niist kirppiskamoista kuvia, KOSKA heitin sen pussukan johonki ja nyt en just jaksa muistaa mihin...Tässä tulee vähän kuvia lisää tältä päivältä (:













Jos ei oo mitään erityistä kerrottavaa, niin haittaakohan teitä, että tää postaus tosiaankin on vaan täynnä kuvia? Yritän nyt puoliväkisin kirjotella tänne (jonka varmaan huomaa), mut ihan oikeesti.. Tässä päivässä ei ole mitään kerrottavaa.. Toki voin alkaa kertomaan kuinka Adam joutui kahdet pissat siivoamaan lattialta itse ja kuinka siivosin tänään..ja... mitä söin ja lapset söivät.. Noh. Nuudelia...Makkaraa..ranskalaisia..leipää..herkkuja...joimme myös mehua..vettä...matioa...paula-suklaavanukaskin oli hyvää. Huoh. Kiinnostaa ?

Olen vaan tämmönen. Keksin maailman arkisimpia juttuja..Ei ikinä mitään jännittävää. Tänään emme ole menneet ulos. Hyi. Kylmä! Tässä taas kuvaputki, olkaa hyvä:


Eilinen leipomishetki..

 ..Sitten välillä syödään..
 Eilinen ruoka: Kanaa ja riisiä + currykastike

 piparit matkalla uuniin..
 ja tosiaan.. se currykastike :D
 Jamalin sormiruokailun ensimmäiset palat :)
 No nyt en oo varma tästä o__o
 ite puen
 Adamin tekele

Juuu siis tosiaan.. Jamal alotti sen sormiruokailun testaamisen tänään, kun eilen meni niin myöhälle niiden pipareiden ja muiden kanssa Tänään sit päätin antaa pehmeeksi keitettyä porkkanaa sopivina paloina...Oli mukavaa ilmeisesti puristaa ja rutistaa se porkkanapala sinne nyrkkii ja lipoa kielellä sormien välistä tursuavaa porkkanasosetta :D Jos kokeilis seuraavaksi kurkkua ja banaania? Millonkohan tota poikaa uskaltais syöttötuoliin laittaa.. Istuuhan se jo itse melko tukevasti lattiallakin...

Noh.. pikkuhilijoo...Mun täytyis alkaa hipsii suihkuun päin.. Sitten (mitä luultavammin) Jamppu herää..Sen syöttö + vaipan vaihto..ja takas nukkuilemaan.. Sit voisin mäkin mennä.. Mun piti kattoo tänään joku leffa.. Alkokohan se 00:20 joltain kanavalta..(en ny muista taas..) Mut jos suihku ei virkistä, niin taidan painua pikimmiten unen ihmeelliseen maailmaan... (:

Koitan tosiaan löytää ne kirppukamat mahd. pian, jotta pääsette ihastelemaan mun löytöjä (: 

Nyt oikein hyvää yötä kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti